воскресенье, 3 марта 2019 г.

23 ЛЮТОГО 2019 РОКУ
Всеукраїнський Інтернет-конкурс
„Учитель року”
за версією науково-популярного природничого журналу „КОЛОСОК”


Тестовий етап заочного туру


UR2019-01



Правила участі у конкурсі “Учитель року”

ПОЛОЖЕННЯ
про Всеукраїнський Інтернет-конкурс
„Учитель року”
за версією науково-популярного природничого журналу „КОЛОСОК”

IV. Тестовий етап заочного туру

4.1. Для участі у тестовому етапі Учасник реєструється на сайті http://kolosok.org.ua/wp-login.php?action=register&formmod=1, вказує своє прізвище, ім’я та по батькові, предмет, який викладає, школу, електронну пошту, контактний телефон.
4.2. Реєстрація розпочинається 1 вересня і завершується за день до початку виконання завдань тестового етапу. Логін і пароль, вказаний під час реєстрації, є ключем доступу до завдань тестового етапу.
4.3. Оргкомітет конкурсу повідомляє про дату і час виконання завдань та надає інструктивні матеріали тестового етапу заочного туру на сайті www. kolosok.org.ua.
4.4. Орієнтовні терміни виконання завдань тестового етапу подано у таблиці 1.
Таблиця 1. Орієнтовні терміни проведення
тестового етапу заочного туру Конкурсу




НОМІНАЦІЇ




ДАТА ПРОВЕДЕННЯ
Біологія23 лютого, 11.00-12.00



4.5. У вказаний час Учасник отримує доступ до банку завдань і обирає одну з номінацій: „ПОЧАТКОВА ШКОЛА”, „ФІЗИКА І АСТРОНОМІЯ”, „ХІМІЯ”, „БІОЛОГІЯ”, „ГЕОГРАФІЯ”.
4.6. Кожна номінація передбачає виконання Учасником не менше 30-ти тестових завдань, зміст яких відповідає науковій парадигмі навчального предмету (природознавства у початковій школі, фізики, астрономії, хімії, біології, географії).
4.7. Час виконання завдань обмежений.
4.8. По завершенню виконання завдань кожному Учаснику доводиться до відома результат у балах, час, затрачений ним на виконання завдань, а також таблиця правильних відповідей.
4.9. Переможці тестового етапу визначаються за кількістю набраних балів з врахуванням затраченого на виконання завдань часу.




Комментариев нет:

Отправить комментарий