четверг, 24 ноября 2016 г.

23 ЛИСТОПАДА.Флешмоб від Колоска

23 ЛИСТОПАДА.
От
Дарія Біда
Кому:

vshfyf@meta.ua,
 
kseniyatkachenko71@gmail.com,
 
natashe1986@mail.ru,
 
Slepzova_O@ukr.net,
 
1977m2@rambler.ru,
 
ivanolex29@ukr.net,
 
Katenka.alekseenko.2015@mail.ru,
 
dabida@mis.lviv.ua
Флешмоб від Колоска
 1 файл, 61 КБ
Дорогі друзі!
Надсилаю Вам умови флешмобу, який організовує редакція журналу „КОЛОСОК‟. Сподіваюся, що Ви використовуєте матеріали журналу „КОЛОСОК‟ (газети „КОЛОСОЧОК‟) у своїй професійній діяльності і можете порадити іншим, як це зробити. Наперед дякую всім, хто відгукнеться! Ви допоможете залучити до читання дітей, батьків та вчителів. Дякую Вам!
З повагою, Дарія Біда.

КОЛОСОК-канал.docx
Скачать  61 КБ


Дорогі друзі!
·        Редакція журналу відкрила канал „КОЛОСОК-YouTube”.
·        Запрошуємо Вас взяти участь у флешмобі„ЧИТАЄМО КОЛОСОЧОК!” (учителі початкових класів) та „ЧИТАЄМО КОЛОСОК!” (учителі природничих предметів). Відзніміть коротке відео (не більше 1 хвилини)  про будь-яку газету (чи статтю у журналі) і розкажіть, як саме можна використати цей матеріал на уроці чи для організації проектної діяльності. Усі учасники флешмобу отримають сертифікати „Популяризатор дитячого читання”, а переможці чекає нагорода – передплата журналу „КОЛОСОК” або газети „КОЛОСОЧОК” на 2017 рік.

·        У флешмобі можуть взяти участь і батьки. Зніміть відеоролик „МОЯ ДИТИНА ЧИТАЄ КОЛОСОЧОК”. Розкажіть Ви разом з нашим юним читачем про газету (статтю у журналі), яка сподобалася і чому.Ваша дитина отримає сертифікат „ЮНИЙ ПОПУЛЯРИЗАТОР ГАЗЕТИ КОЛОСОЧОК”. Для переможців флешмобу редакція оформить  передплату газети на 2017 рік.

·        Запрошуємо до флешмобустаршокласників. У короткому відеоролику розкажіть, яка саме стаття зацікавила Вас і чому. Усі учасники отримають сертифікати „ПОПУЛЯРИЗАТОР ЖУРНАЛУ КОЛОСОК” Для переможців флешмобу редакція оформить  передплату журналу на 2017 рік.
·        Надсилайте відеоролики на адресуteacherkolosok@gmail.com.
·        Флешмоб триває до 20 грудня 2016 року.




Комментариев нет:

Отправить комментарий