понедельник, 26 апреля 2021 г.

 26 КВІТНЯ 2021 РОКУ

НАРАДА ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ШКОЛИ.

SELFIE - Відкрийте цифровий потенціал вашого закладу освіти















SELFIE для вчителів

SELFIE — це онлайн-інструмент, який дозволяє закладам освіти проаналізувати ефективність використання цифрових технологій для викладання та навчання.

SELFIE надає можливість проаналізувати погляди керівників, вчителів і учнів та представити узагальнену інформацію в інтерактивному форматі, що допоможе закладу освіти виявити сильні та слабкі сторони цифровізації.

SELFIE не вимірює та не порівнює знання чи навички керівників закладів освіти, вчителів чи учнів, і не призначений для оцінки або порівняння закладів освіти між собою.

В SELFIE термін "цифрові технології" визначається, як будь-який цифровий вміст, цифрові ресурси чи медіа, цифрові послуги, цифрові пристрої чи платформи, що використовуються в осітньому процесі.

SELFIE відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних, конфіденційності та авторських прав; всі відповіді є повністю анонімними. Окремих учнів, викладачів, керівників закладів освіти чи інших працівників закладу, які відповідають на запитання SELFIE, не можна ідентифікувати особисто.

Більшість питань організовано у вісім тематичних розділів, на які слід відповісти, обираючи один варіант відповіді за п’ятибальною шкалою. Важливо, щоб цей варіант найбільш точно відображав поточну ситуацію в даному закладі освіти. До кожного питання в якості прикладу подається твердження про ефективність тієї чи іншої практики/дяльності, еквівалентне 5 балам.

Можливо, ваш заклад використовує SELFIE для збору та аналізу думок учасників освітнього процесу на період дистанційного навчання під час пандемічної кризи Covid-19. Для цього актуальні всі сфери SELFIE, але ми також додали нові запитання, що стосуються деяких додаткових вимірів, особливо для дистанційного навчання. Вони відображаються зі знаком *.

Ви можете використовувати SELFIE українською мовою, скориставшись випадаючим меню у верхній правій частині екрану. Однак, зробіть це перед тим, як розпочнете, оскільки зміна мови після початку роботи, призведе до видалення ваших відповідей. По завершенні та після відправки Ваших відповідей, ви зможете завантажити персональний сертифікат участі в опитуванні. Школа також може отримати цифрову відзнаку за участь у програмі SELFIE.

Заповнення SELFIE зазвичай займає не більше 40 хвилин, але закінчити і надіслати відповіді потрібно протягом двох годин з моменту початку анкетування, не більше. Давайте розпочнемо!


https://drive.google.com/file/d/1RdCjxYZALqZKWOS66iwHZ2t4L49eG1F7/view?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий