пятница, 25 марта 2016 г.

24 БЕРЕЗНЯ 2016 РОКУ. Результати конкурсу “УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016”

24 БЕРЕЗНЯ 2016 РОКУ.

От
Конкурс “УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016”
 
Кому:
1977m2@rambler.ru
Результати конкурсу “УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016” 
kolosok.org.ua Конкурс Колосок
Лист не відображається правильно?
Перегляньте його у Вашому браузері
Шановні учасники Всеукраїнського Інтернет конкурсу
„УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016
за версією науково-популярного природничого журналу „КОЛОСОК
у номінаціях АСТРОНОМІЯ та „БІОЛОГІЯ”!

 
Оргкомітет підвів підсумки конкурсу за двома етапами – розв’язування тестових завдань та виконанням творчого завдання. Результати тестових завдань Ви довідалися відразу, а перевірка творчих робіт тривала впродовж місяця.
Для участі у конкурсі зареєструвалися 86 учителів астрономії і 417 учителя біології. У першому етапі взяли участь 29 учителів астрономії та 202 учителя біології, однак не всі учасники надіслали творчі роботи.
За результатами обох етапів конкурсу журі визначило 5 фіналістів у кожній номінації та лауреатів конкурсу. Відповідно до Положення лауреатів конкурсу („УЧИТЕЛЬ–ЕРУДИТ”, „УЧИТЕЛЬ-ПОПУЛЯРИЗАТОР”) може бути не більше, ніж третина за умови, що вони набрали не менше третини балів за відповідний етап). Максимальна оцінка за кожен етап конкурсу – 40 балів.
Оцінюючи роботи другого етапу (авторські статті для журналу „КОЛОСОК”), журі враховувало:
  1. Унікальність тексту, яка визначалася спеціальною програмою (100% - авторська робота, 0% - плагіат).
  2. Відповідність віковим особливостям дітей середнього і старшого шкільного віку.
  3. Відповідність матеріалів формату журналу, адже вони призначені саме для друку у „КОЛОСКУ”.
  4. Чи автор обрав цікаву тему для читачів.
  5. Науковість і доступність викладу.
Методичні та наукові статті, надіслані учасниками, оцінювалися у 0 балів, як такі, що не відповідають положенню про конкурс.
Підсумки конкурсу „УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016” за версією науково-популярного природничого журналу „КОЛОСОК” Ви можете переглянути на нашому сайті:www.kolosok.org.ua.
Ваші особисті дані (ФІП, електронна пошта) зашифровані і подані через одну букву.

Приклад.
Біда Дарія Дмитрівна dabida@mis.lviv.ua
Б*д* Д*р*я *м*т*і*н* d*b*d*@mis. lviv.ua

Спочатку уважно перегляньте файл РЕЗУЛЬТАТИ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ_НОМІНАЦІЯ_БІОЛОГІЯ (АСТРОНОМІЯ). Фіналісти – це перших 5 учасників, які набрали максимальну кількість балів в обох етапах. У цьому файлі є результати УСІХ УЧАСНИКІВ, ЯКІ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСІ. Знайдіть себе. Тепер перегляньте два інших файли – ЛАУРЕАТИ КОНКУРСУ_УЧИТЕЛЬ ПОПУЛЯРИЗАТОР та ЛАУРЕАТИ КОНКУРСУ_ УЧИТЕЛЬ ЕРУДИТ.  Якщо Вас немає у цих списках, Ви отримаєте диплом учасника.
Якщо Ви не знайшли себе у загальному списку або надсилали роботу на другий етап, а вона не оцінена, прошу до 1 квітня повідомити про це на адресуkolosokappellation@gmail.com. Усі надіслані роботи датовані і збережені в базі даних. Повідомте, коли саме Ви відправляли роботу. 1 квітня апеляція завершується, і на сайті будуть оприлюднені прізвища фіналістів та лауреатів (результати у балах не вказуються).
Лист Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України за підсумками конкурсу (в усіх номінаціях) буде надісланий в відповідні обласні органи освіти орієнтовно на початку травня. У листі буде подано статистику за областями, у тому числі прізвища лауреатів та фіналістів, причому набрані учасниками бали не будуть вказані. Диплом учасника, лауреата, фіналіста та переможця конкурсу чинний для Вашої професійної атестаційної комісії, адже конкурс внесений до плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2016 рік.
Дипломи учасникам та лауреатам будуть надіслані по завершенні конкурсу в усіх номінаціях на вказані при реєстрації електронні адреси. Розсилка дипломів, нагородження призерів та фіналістів в усіх номінаціях заплановано на травень.
У квітні на нашому сайті у рубриці „KOLOSOK-online” ми розмістимо тестові завдання для усіх номінацій та найкращі роботи другого туру, які з квітня місяця уже будуть публікуватися в журналі „КОЛОСОК”.
Усі журнали “КОЛОСОК”  (за 2015 рік включно) є у вільному доступі на нашому сайті у АРХІВІ ГАЗЕТ ТА ЖУРНАЛІВ.
Матеріали усіх газет та журналів, систематизовані за класами та темами уроків, Ви можете знайти на нашому сайті.

Для початкової школи:
http://kolosok.org.ua/dla-vchytelja-pochatkovyh-klasiv/

Для учителів природничих предметів:
http://kolosok.org.ua/dlja-vchyteliv-pr-predm/

На сайті Ви також можете знайти матеріали для підготовки до Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу “КОЛОСОК-весняний-2016”. За вказаною адресою розміщені статті, в тому числі і за 2016 рік:
http://kolosok.org.ua/zapytan_materialy_vesna_2016/
Читання для душі – те ж саме, що їжа для тіла. Приємного читання!

З повагою до Вас і за дорученням Оргкомітету
конкурсу „УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016,
Дарія Біда.

Комментариев нет:

Отправить комментарий