среда, 29 апреля 2020 г.

Онлайн-курс 
«Академічна доброчесність» 
та вебінар з медіаграмотності

Вітаємо!
Останнім часом ми все більше помічаємо повідомлення з пропозиціями пройти курси на порталі EdEra та отримати сертифікат за певну плату. Ми закликаємо всіх наших користувачів вчитися та отримувати сертифікати самостійно і в ні в якому разі не купувати їх за гроші.
Плагіат – це не лише порушення правил академічної доброчесності, а й порушення закону у професійному середовищі. Давайте не порушувати закон, а будувати нову ціннісну освітню спільноту.
Щоб дізнатися більше про академічну доброчесність та впроваджувати її засади в школі, нагадуємо, що ви можете пройти онлайн-курс «Академічна доброчесність» для вчителів старших класів.

У курсі ви дізнаєтеся, як учитель чи вчителька може сприяти формуванню культури академічної доброчесності в учнів та яким чином можна уникнути плагіату, а також безліч методичних рекомендацій та матеріалів для занять.
Пройти курс
Також хочемо нагадати, що нещодавно у нас відбувся вебінар «Як навчатися онлайн і прокачувати критичне мислення?» від менеджерки проєктів EdEra Інни Дзиндри.

Разом з Інною ми говорили на тему онлайн-освіти, медіаграмотності та боротьби з фейками, дізналися, що таке digital detox і як його використовувати. Відео вебінару доступне на нашому Youtube-каналі, де ви його можна переглянути в будь-який момент.
Вебінар побудований на основі «Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності», який розроблений міжнародною організацією IREX спільно зі студією онлайн-освіти EdEra. Курс безкоштовний та доступний на нашому сайті.

Успіхів у навчанні!


Як навчатися онлайн і прокачувати критичне мислення?

Підписатися
Facebook
YouTube
Instagram
Website
#НовийОнлайнКурс

© 2014–2020 EdEra. Усі права захищено.
Щодо проекту, інших курсів та партнерства: connect@ed-era.com
м. Київ, вулиця Шота Руставелі, 34

Відписатись

Комментариев нет:

Отправить комментарий