четверг, 26 сентября 2019 г.

26 ВЕРЕСНЯ 2019 РОКУ
ПРОХОДЖЕННЯ
ОН-ЛАЙН КУРСУ


ПРОТИДІЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ БУЛІНГУ (ЦЬКУВАННЮ) В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ.


Тиждень 2  Модуль 2. Організація протидії та попередження булінгу (цькуванню) в закладі освіти НА САЙТІ 
      prometheus.org.ua








      Джерела

      Література
      1. Попередження, виявлення і подолання випадків насильства та жорстокого поводження з дітьми: методичний посібник для освітян / Авт.: Журавель Т. В., Кочемировська О. О., Ясеновська М. Е. / За заг. ред. Безпалько О. В. – К.: ТОВ “К.І.С.“, 2010. – 242 с.
      2. UNESCO. Stopping Violence in Schools: A Guide for Teachers. Paris, UNESCO, 2011.
      3. UNESCO and UN WOMEN. Global Guidance School-related gender-based violence. Paris, UNESCO, 2016
      4. Предотвращение насилия в образовательном учреждении. Методическое пособие; под редакцией В. Адэскэлицэ, Р. Жосану, И. Молдовану, Т. Епояна – Кишинэу, ЮНЕСКО, 2017.
      5. Предотвращение насилия в образовательных учреждениях. Методическое пособие для педагогических работников /Л.А. Глазырина, М.А. Костенко; под ред. Т.А. Епояна. ИИТО ЮНЕСКО, 2015.
      6. Стратегія впровадження гендерної рівності у сфері освіти “Освіта - гендерний вимір 2021”.


        Модуль 2. Організація протидії та попередження булінгу(цькуванню) в закладі освіти



      Тест 2

      Перед вами тест 2 на оцінку для закріплення знань після другого модулю. Оцінка за цей тест буде враховуватися для отримання сертифікату: ви можете отримати до 20 балів за його виконання! 
      Зверніть, будь ласка, увагу на те, що кожне запитання передбачає ОДНУ правильну відповідь.
      Технічні налаштування
      Для виконання завдання у вас є 2 спроби! Скористайтесь кнопкою «Перевірка» для того, щоб надіслати вашу відповідь на перевірку. Після використання першої спроби  ви можете змінити відповіді та завершити тестування, натиснувши кнопку «Остаточна відповідь».
      Кнопка «Зберегти» знадобиться в тому випадку, якщо вам потрібно зробити паузу та відійти від комп'ютера (ваші відповіді не будуть відправлятися на перевірку та збережуться). Після цього ви маєте можливість закінчити виконання тесту.
      Також будьте уважні: повторні спроби пройти тест обнуляють попередні спроби його виконання. Тобто,- якщо ви отримали позитивний результат і вирішили повторно пройти тестування, але отримали менше балів, то результат попередньої спроби вже не буде доступний, а буде зараховуватись новий результат.





Комментариев нет:

Отправить комментарий