понедельник, 20 марта 2017 г.

Весняне рівнодення 2017: що потрібно робити в цей день

Весняне рівнодення 2017: 

що потрібно робити в цей день

Весняне рівнодення в 2017 році випадає на 20 березня. Цей день дуже значущий в астрономії, тому як сьогодні планета Земля розташована до Сонця під таким кутом, що його промені прямовисно падають на екватор. Таке буває тільки в День Весняного рівнодення. Тому сьогоднішній день має великий астрологічний вплив на людей. Читайте, що потрібно робити сьогодні, щоб у вашому житті відбувалися благополучні зміни!

Цей день ще для наших пращурів мав дуже містичний сенс. Вважалося, що в День Весняного рівнодення не тільки день дорівнює ночі після приходу весни, а й весь світ, природа, намагається знайти баланс між світлом і темрявою. У цей час для людей відкривається маса можливостей в емоційному плані, якими слід правильно скористатися.
весеннее равноденствие
Що потрібно робити в День Весняного рівнодення 2017?
1. Перше, що сьогодні дуже важливо зробити – це прибирання житла. Необхідно ретельно прибрати і звільнитися від усього, що вже не потрібно. Переберіть старий одяг, посуд, косметику і т.д. Швидше за все ви знайдете, що можна викинути. А якщо вам шкода позбавлятися своїх речей, то віддайте їх кому-то або акуратно складіть в пакети і поставте біля сміттєвого контейнера. Обов’язково знайдуться люди, яким вони можуть знадобитися. Таким чином ви очистите свій будинок від старої і непотрібної енергетики, зробите добру справу для нужденних і звільніте місце в своєму житті для всього нового і позитивного.
2. У День Весняного рівнодення слід планувати своє майбутнє. Робити це потрібно на папері. Є кілька правил, яких варто дотримуватися: формулюйте свої плани чітко, до дрібниць (якщо ви хочете машину, то вказуйте назву марки і колір і т.д.); складайте свої плани в позитивній формі (подумки уявляйте, що ви вже маєте те, що хочете); проставляйте дату, до якої ви хотіли б здійснити бажане.
3. Також в День Весняного рівнодення потрібно позбутися негативних думок. Складіть на папері список всього, що турбувало вас в минулому році. Спаліть цей папір. Цей ритуал дуже звільнить вас від негативу.
4. Ще в цей день потрібно очистити своє тіло. Ви можете просто прийняти душ або полежати в гарячій ванні із запашною піною. Але також ви можете в День Весняного рівнодення подовжити свою молодість. Всі косметичні процедури сьогодні вплинуть на шкіру і красу особливо сильно. Так що саме час зробити маску для обличчя та волосся :)
5. Сьогодні не можна злитися. Дуже уважно поставтеся до своїх думок в День Весняного рівнодення. Вони можуть вплинути на вас самим непередбачуваним чином. Тому контроль негативних думок сьогодні дуже важливий.
6. У цей день наші пращури влаштовували яскраве і веселе свято. Вони готували багато смачних, але пісних страв, веселилися і раділи рівноденню. Тому і нам слід намагатися провести цей день якомога яскравіше і веселіше. Більше посміхайтеся, жартуєте, слухайте енергійну і веселу музику :)
7. І ще в День Весняного рівнодення слід пробачати. Якщо у вашому житті є люди, яких ви не можете за щось пробачити – то обов’язково постарайтеся зробити це сьогодні. Ось побачите, ваше життя від цього зміниться тільки на краще!
З Днем Весняного рівнодення, дорогі читачі :) Нехай цей день принесе вам тільки щастя і радість, а також благополучне майбутнє!

Комментариев нет:

Отправить комментарий