четверг, 20 августа 2020 г.

                                                            21 СЕРПНЯ  2020 РОКУ.

САМООСВІТНЯ РОБОТА.

ОТРИМАННЯ СЕРТИФІКАТУ 
ЗА ПРОХОДЖЕННЯ 
18-20 СЕРПНЯ 2020 РОКУ
ОНЛАЙН-КУРСУ
НА САЙТІ 

https://prometheus.org.ua/courses-catalog/

Цифрові комунікації в глобальному просторі.

ЯКІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ 

ОНЛАЙН-КУРСУ 100%





ПРО ЦЕЙ КУРС

Курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі» покликаний поширювати знання про інформаційні технології серед усіх зацікавлених нефахівців, які не мають базових навичок технічного спрямування, але прагнуть більше дізнатися про галузь, навчитися працювати в інформаційному середовищі.

Інформаційні технології призвели до глобальних змін у нашому житті – зникають професії, людей замінюють роботи зі штучним інтелектом, потік інформації збільшується кожного дня й ми просто не встигаємо за ним. Для того щоб вижити в цьому швидкоплинному світі, нам потрібно чітко розуміти, як працюють сучасні технології, яким чином нам швидко адаптуватись і швидко вчитись і як ми зможемо використовувати ці технології в нашому професійному та повсякденному житті. Уміння правильно створювати та обробляти повідомлення за допомогою інформаційних технологій – запорука розвитку в глобальному просторі цифрових комунікацій.

Ви дізнаєтесь про основні сучасні операційні системи, довідаєтесь про види веб-ресурсів та специфіку їх створення й використання у сучасному інформаційному просторі, опануєте хмарні технології, інструментарій роботи із соціальними мережами, цифровий етикет та оптимізацію процесів. Наші викладачі розкажуть, як правильно захистити себе від кіберзагроз й чому саме інформаційні технології керують сучасним світом.

Наш курс допоможе вам впевнено забезпечувати інформаційну підтримку своїх проектів за допомогою цифрових комунікацій, опанувати ключові складники цих систем на базовому рівні й вдало працювати у сучасному інформаційному середовищі.

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ КУРС?

Курс розрахований на всіх, хто хоче навчитись працювати із інформаційними технологіями на базовому рівні, для представників громадських організацій, волонтерських об’єднань, для всіх, хто хоче опановувати нові знання й поширювати інформацію за допомогою інструментів цифрових комунікацій.

ОСНОВНІ ТЕМИ КУРСУ:

  1. Поняття про цифрові комунікації.
    Сучасні веб-ресурси.
  2. Пошукові системи.
    Створення веб-ресурсів.
  3. Хмарні технології.
    Веб-дизайн та графічні редактори.
    Підготовка текстового та графічного контенту для веб.
  4. Основи SMM.
    Цифровий етикет.
  5. Захист веб-ресурсів та інформаційна безпека.
    Використання IT-технологій у роботі недержавних громадських організацій

Курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі» створено в межах грантової програми «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Supported by the Public Affairs Section of the U.S. Embassy to Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

Курс створений соціальним освітнім проектом ITArts.

ВИМОГИ ДО СЛУХАЧІВ

Спеціальні навички та вміння непотрібні, курс розроблений для нефахівців.

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ

5 тижнів.
Всі матеріали курсу та можливість отримати сертифікат доступні постійно.

ВИКЛАДАЧІ

Radmila Segol

Радміла Сегол

Кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри видавничої справи та редагування Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського», журналіст, редактор, перекладач, фахівець із цифрових комунікацій. Автор ідеї, розробник та організатор створення й впровадження курсу.

Oleh Sych

Олег Сич

Доцент кафедри захисту інформації Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського», технічний директор антивірусної лабораторії Zillya. 15 років працює у антивірусній галузі, у розробці антивірусного програмного забезпечення та вірусного аналізу.

Iryna Shcherbyna

Ірина Щербина

Кандидат технічних наук, професор, MBA, викладач Державного університету телекомунікацій. Багато років цікавиться сферою IT, є організатором освітнього IT-проекту Soft Training Club.

Polina Bulgakova

Поліна Булгакова

Радіожурналіст, копірайтер всеукраїнської мережі радіостанцій «Хіт-FM». Працює в медіа більше 10 років, бере участь у розробці рекламних кампаній, відповідала за SMM-кампанію переможців «Євробачення 2011», консультує українські бренди з питань позиціонування в соціальних мережах і роботи із цільовою аудиторією.

Yuriy Rochniak

Юрій Рочняк

Фахівець із хмарних технологій, працював у технічній підтримці інтернет-провайдеру та у сфері VoIP-технологій, зараз – DevOps. 

Vladislav Bilogorodskyi

Катерина Шедель

Дизайнер, автор веб-концепцій, аспірант Видавничо-поліграфічного інституту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського».

Dmytro Stoliarenko

Дмитро Столяренко

Аспірант факультету соціології та права Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського». Цікавиться філософією та вивчає медіа, працює над проектами, спрямованими на універсальний розвиток та політехнічну освіту.

Olena Volynets

Олена Волинець

Філолог, журналіст та редактор, цікавиться всім, що стосується будови нового сучасного суспільства в Україні, прагне докласти сил до розвитку освіти.

Daria Botvynko

Дар’я Ботвинко

Працює в галузі в веб-розробки й веб-дизайну та вважає їх справжнім мистецтвом.  

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Курс безкоштовний?

Курс є повністю безкоштовним. Викладач може рекомендувати навчальну літературу, щоб Ви могли глибше вивчити ту чи іншу тему, але доступних у межах курсу матеріалів буде достатньо для успішного його закінчення. Все що Вам знадобиться,– доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

Чи зможу я отримати сертифікат після завершення цього курсу?

Так! Успішно виконайте усі завдання курсу й отримайте сертифікат про його закінчення з підписом викладача!


Комментариев нет:

Отправить комментарий