среда, 19 августа 2020 г.

 Новий онлайн-курс про дистанційний та змішаний формати навчання!

Входящие
x

EdEra – студія онлайн-освіти connect@ed-era.com Отказаться от рассылки

11:24 (2 часа назад)
кому: я

Карантин і дистанційне навчання стали викликом для всіх учасників освітнього процесу: педагогів, адміністрації, учнів / студентів та їхніх батьків. Зовсім не просто організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати слухачів та давати раду технічним проблемам. Початок навчального року вже за два тижні — і ми раді анонсувати нові онлайн-курси про дистанційний та змішаний формати навчання. Вони розроблені для педагогів і керівників шкіл та закладів професійно-технічної освіти, а також освітніх управлінців. Цей курс допоможе освітянам легко організувати дві форми навчання:
  • дистанційну, коли учасники віддалені одне від одного і взаємодіють за допомогою сучасних цифрових технологій;
  • та змішану, що поєднує дистанційне та очне навчання. Тобто застосування технологій дистанційного навчання на очній формі.
25 серпня ви зможете розпочати навчання на перших модулях курсів. Реєструйтеся прямо зараз, щоб не пропустити вихід першого модуля онлайн-курсів про дистанційний та змішаний формати навчання для закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти. Кожен наступний модуль буде виходити за тиждень: 1, 8 та 15 вересня.

Долучайте до спільноти управлінців освітою на Facebook, а також слідкуйте за новинами проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та експертними коментарями освітян.
Перейти до курсу
Курс розроблений Міністерством освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджується Консорціумом ГО «DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюріхського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).
При підготовці курсу використані матеріали посібника 
«Організація дистанційного навчання в школі. Методичні рекомендації», розробленого ГО «Смарт освіта» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Підписатися
Facebook
YouTube
Instagram
Website
#НовиниВідEdEra

Комментариев нет:

Отправить комментарий