пятница, 28 октября 2016 г.

28 ЖОВТНЯ анкетування в рамках проекту «Заохочення вчителів і дітей до кращого пізнання життя через природу»

28 ЖОВТНЯ
анкетування в рамках проекту «Заохочення вчителів і дітей до кращого пізнання життя через природу»
Шановні колеги!
>     
> Українське товариство охорони птахів проводить анкетування в рамках проекту «Заохочення вчителів і дітей до кращого пізнання життя через природу», в рамках якого будуть розроблені нові навчальні матеріали, що ми розповсюджуватимемо безкоштовно серед усіх зацікавлених учителів. Результати цього опитування допоможуть нам зробити матеріали більш пристосованими до реальних потреб і очікувань учителів і учнів. 
>     
> Ми будемо Вам вдячні якщо Ви запропонуєте заповнити анкету учителям молодших класів або керівникам природничих гуртків, які працюють з учнями молодших класів. 
>     
> 
>       
> 
>     
> Відповіді на прості запитання анкети займуть не більше 10 хвилин, кожжне запитання має варіанти відповідей. Анкета для відповідей знаходиться за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdhLYIY3anuhH5quEJWhefee9GKMzooaTmtQyjr6jU4bM-Jw/viewform
>     
> 
>       
> 
>     
> Дякуємо Вам за допомогу! 
>     
> З повагою,
>     
> Зоряна Лук’янчук
>     
> Українське товариство охорони птахів



Екологічне виховання в сучасній програмі навчання
Шановний колего, Пропонуємо Вашій увазі анонімне опитування, яке спрямоване на вивчення сучасного досвіду вчителів/вихователів у впровадженні екологічного виховання та їхніх потреб у навчальних матеріалах на природоохоронну тематику. Це дослідження ми проводимо в рамках програми ERASMUS+ «Допомога вчителям і учням у пізнанні життя й природи», в ході якої будуть створені нові навчальні матеріали. Усі розроблені в рамках програми матеріали будуть доступні для вчителів/вихователів безкоштовно. Пройшовши запропоноване опитування, Ви допоможете нам поліпшити й удосконалити матеріали відповідно до справжніх потреб і очікувань як Ваших особистих, так і Ваших вихованців. Дякуємо за співпрацю та допомогу!
Українське товариство охорони птахів
ДАЛЕЕ
Никогда не используйте формы Google для передачи паролей.




Комментариев нет:

Отправить комментарий