пятница, 19 января 2018 г.

18 СІЧНЯ 2018 РОКУ. РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ interactive.ranok.com.ua

18 СІЧНЯ 2018 РОКУ.

РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ



ПОРАДИ З КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ

Вчителю: як створити власний клас та додати до нього учнів?

Для того щоб створити свій клас та бачити результати учнів з проходження онлайн-тестів, ви повинні мати статус "Вчитель". Детальніше про те, як зареєструватися зі статусом "Вчитель" - див. статтю Додаткові можливості для вчителя. Як їх отримати?
Після отримання доступу Ви побачите деякі зміни в інтерфейсі сайту. На головній панелі з'явиться помаранчева кнопке поле для вводу скретч-коду. Також у вас збільшиться кількість курсів та матеріалів, до яких ви можете отримати доступ.

1. Створення власного класу

Для того щоб створити свій віртуальний клас, оберіть вкладку «Мої класи» в шапці сайту.
Або перейдіть з головного баннеру: 
На сторінці, що відкрилася, натисніть кнопку "Створити клас".
У віконці введіть назву класу, що хочете створити, та оберіть курс з онлайн-підготовки, за яким будуть реєструватися результати Ваших учнів. Натисніть "Створити клас".

Після цього на сторінці Мої класи з'явиться новий доданий Вами клас, з інформацією про кількість учнів та кодом для вчителя.
Ви можете створювати таку кількість класів, яку вважаєте за необхідне.
Увага! Для кожного курсу (окремий предме-клас) необхідно створювати окремий клас.

2. Додавання учнів до створеного класу

Для того, щоб додати до створеного віртуального класу учнів, Вам потрібен код, що знаходиться в рядку відповідного класу. 
Скопіюйте код за допомогою кнопки Копіювати в буфер обміну (зліва від коду)  або перепишіть його. Цей код Вам необхідно повідомити учням, яких Ви хочете додати до створеного класу. Ви можете зробити це будь-яким зручним для Вас способом (записати на дошці, розіслати учням код електронною поштою тощо).
Після цього, учні повинні ввести код на сайті - Учню: як надати доступ вчителеві до власних результатів?

3. Перегляд результатів тестування учнів

Для того щоб переглянути результати тестування учнів за темами обраного курсу, натисніть на посилання з назвою відповідного класу.
Відкриється Таблиця з результатами учнів класу за кожною темою. В таблиці вказуються останній результат при проходженні теми, а також кількість спроб, що зробив учень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий