воскресенье, 15 мая 2016 г.

14 ТРАВНЯ - культовий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" та зірковий тренер вокального проекту "Голос країни" Святослав Вакарчук святкував день народження.

14 ТРАВНЯ 
культовий український музикант, 
фронтмен гурту "Океан Ельзи"
 та зірковий тренер вокального проекту "Голос країни" 
Святослав Вакарчук 
святкував день народження. 

Лідеру "ОЕ" виповнюється 41 рік. Ми не будемо перераховувати все, чого досяг Вакарчук за ці роки, оскільки список вийде надто великий. 

Окрім іншого, Вакарчук був активним учасником Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Для Святослава Вакарчука найкращим подарунком на день народження стала перемога Джамали на Євробаченні.

Найвпливовіші люди України привітали Джамалу з перемогою на Євробаченні. Зокрема, президент України Петро Порошенко заявив, що особисто привітав співачку з перемогою.
«Сьогодні її голосом до світу промовляв весь український народ. Правда, як завжди, перемогла!» — наголосив він
Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров зазначив, що перемога Джамали є ще одним кроком до звільнення Криму від російських окупантів.
Натомість відомий український музикант, лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук, який вчора, 14 травня, відзначив свій 41-й день народження, розповів, що перемога Джамали стала для нього найкращим подарунком. 
Святослав Вакарчук відомий не лише своїми піснями, але й активною громадською діяльністю. Twitter-акаунт Вакарчука є одим із найбільш популярних серед українців — він має понад півтора мільйони фоловерів! 

До дня народження музиканта 15 його найкрутіших твітів

 цього року.


Комментариев нет:

Отправить комментарий