пятница, 1 апреля 2016 г.

1 КВІТНЯ 2016 РОКУ. САМООСВІТНЯ РОБОТА ВЧИТЕЛЯ БІОЛОГІЇ ТА ХІМІЇ ПЛЯСЕЦЬКОЇ ЯНИ СЕРГІЇВНИ. РОЗМІЩЕННЯ НА МЕТОДПОРТАЛІ СТАТТІ «Тютюнопаління та його негативний вплив на здоров’я людини» 01.04.2016 РІК







 «Тютюнопаління та його негативний вплив на здоров’я людини»


01.04.2016 РІК




 




Куріння тютюну має майже 500-річну історію.
Відкриття Христофором Колумбом у 1492 році Америки пов’язане з відкриттям європейцями багатьох нових для них рослин, серед яких був і тютюн.
Доведено, що більше 50% всіх захворювань, що є причиною смерті курців, випадає на долю серцево-судинних захворювань. Більше 80% хворих, що страждають хронічним захворюванням шлунку та дванадцятипалої кишки, є курцями. Це захворювання найчастіше зустрічається у завзятих курців.
Шкідлива дія тютюну не обмежується нікотином. До складу тютюнового диму входять близько 30 отруйних речовин: аміак, синильна кислота, чадний газ та ін. Тютюновий дим, який вдихає курець, насамперед, потрапляє у верхні дихальні шляхи, а потім — у трахею та легені



Автор: 

Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №65
Вчитель біології та хімії
Плясецька Яна Сергіівна


Реєстр електронних версій сертифікатів Методичного порталу

Номер сертифікату в реєстрі є посиланням на сторінку з сертифікатом, який можна переглядати, копіювати, друкувати, давати посилання.
Назва матеріалу є посиланням на сторінку з публікацією.

Cертифікат
Автор
НАЗВА МАТЕРІАЛУ
Дата публікації
Категорія

Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №65
Вчитель біології та хімії
Плясецька Яна Сергіівна
2016-04-01 18:40
                   Основи здоров'я




Комментариев нет:

Отправить комментарий