среда, 20 ноября 2013 г.

КЛАСНЕ КЕРІВНИЦТВО. БЕСІДА. Один вдома



Один вдома

Дуже часто з'являється така ситуація, коли батькам необхідно піти з будинку по невідкладних справах, а дитину ні з ким залишити. Це накладає відповідальність як на батьків, так і на дітей, які залишаються в будинку одні. В цьому випадку батьки мають бути упевнені, що їх дитина знає правила поведінки в будинку, а діти повинні знати дуже добре ці правила і слідувати їм.
По-перше, дітям категорично забороняється брати сірники, гостро ріжучі предмети і предмети, що колються.
По-друге, користуватися газовою плитою, вентилями на ній у відсутність батьків не можна.
По-третє, не можна відкривати двері стороннім людям ні за яких обставин. Не підходити до дверей на дзвінки і не користуватися телефоном.
Не можна користуватися під час відсутності батьків телевізором, так як може виникнути ситуація його вибухонебезпеки.
Виходячи гуляти на вулицю, ви повинні пам'ятати і про правила користування ліфтом. Кожна людина зобов'язана виконувати правила користування ліфтом і не балуватися з його управлінням. Не можна сідати в ліфт з незнайомими людьми. Це небезпечно.
У дворі або на вулиці не можна розмовляти з незнайомими і вже, звичайно, нікуди з ними не вирушати як би цікаво це не було.
Якщо батьки упевнені, що ти вже досить дорослий і розумієш всі правила поведінки, можеш поводитися згідно цим застереженням, то вони можуть спокійно залишити свого маляти одного вдома.

Комментариев нет:

Отправить комментарий